Huisregels en algemene voorwaarden

1. Alle behandelingen zijn op afspraak
2. Wanneer u belt voor een afspraak kunt u de voicemail aantreffen. Op dat moment ben ik aan het masseren. Spreekt u gerust iets in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.
3. Tijdens de massage ligt u op de massagetafel met een badlaken over u heen. Alleen het gedeelte dat gemasseerd wordt, is op dat moment ontbloot.
4. Uit hygiƫnisch oogpunt wordt u verzocht om voor de behandeling te douchen.
5. Persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming niet verstrekt aan derden.
6. Indien u onder behandeling bent van een arts, therapeut of specialist graag vooraf toestemming vragen voor het ondergaan van een massage.
7. Massagepraktijk Loven verricht geen mdesiche behandelingen, opdrachtgever ondergaat op eigen vrije wil massagebehandelingen.
8. Massagepraktijk Loven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, welke ook, die uit deelneming aan massage en/of behandelingen voortvloeien.
9. Betaling dienen contant gedaan te worden en zijn inclusief 19% BTW.
10. Massages hebben geen erotisch oogpunt.
11. Iedereen die gebruik maakt van mijn diensten verklaard akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.
12. Zorg dat u na de massage niet te veel meer hoeft te doen zodat u optimaal profijt heeft van de mssage. Tevens is het belangrijk dat u op de dag van massage en de dag erna veel water drinkt. Dit is om de afvalstoffen te helpen afvoeren.
13. Massagepraktijk Loven is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt. Vervolgbehandelingen zijn dan mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist dan kunt u met hem of haar overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u voor aanvang van de massage aan de masseur mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk. Een masseur is geen arts of fysiotherapeut en is dus niet bevoegd om diagnoses te stellen bij ziekte, blessures of andere verwondingen.