Informatie van Massagepraktijk Loven uit Tilburg

Informatie massagesEen massagebehandeling mag niet als vervanging worden gezien van een reguliere behandeling. Ik ga er van uit dat u voor ernstige medische klacht(en) vooraf uw huisarts of specialist raadpleegt of een massagebehandeling is toegestaan.

Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. De resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

In een kort gesprek voor de behandeling geef ik u uitleg over wat u kunt verwachten en spreken we uw medisch dossier door. Ik ga er van uit dat een totaal massage van top tot teen het meeste effect geeft daar het lichaam een geheel is. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een deelbehandeling te doen van rug/schouders en nek. In mijn praktijk is geen gelegenheid te douchen dus ik vraag u vooraf dit thuis grondig te doen. Iedere behandeling start ik met warme doeken, zodat de massage goed op u in kan werken. Tijdens de behandeling wordt er uiteraard volledig rekening gehouden met uw privacy. Ik maak gebruik van etherische oliƫn welke afgestemd zijn op de massage. Tijdens de massage wordt er liefst zo weinig mogelijk gesproken, zodat u de behandeling beter op u in kunt laten werken. In de mooie omgeving met behaaglijke temperatuur, een lekkere geur en ontspannende, rustgevende muziek zult u zich al snel op u gemak voelen.

Er zijn veel verschillende soorten massagebehandelingen, ik maak gebruik van een combinatie van de navolgende verschillende technieken die speciaal op u wordt afgestemd.